O nas

Smo pošteno kovinsko podjetje, ki nenehno napreduje.

Vse pod eno streho

Naša strast je ustvarjanje popolnih izdelkov, zato v naši delavnici pokrivamo celoten proizvodni proces - od začetnega dizajna do končne obdelave. To nam omogoča, da zagotovimo, da je vsak izdelek, ki zapusti naše roke in pride do vas, brezhiben in izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Vaš zadovoljen občutek nad popolnim izdelkom je za nas najboljša nagrada.

Interni razvoj izdelkov

V središču našega podjetja je ekipa visoko usposobljenih inženirjev, ki so strastni pri svojegem delu in so nenehno v pripravljenosti, da bi v naš portfelj izdelkov vnesli nove inovacije. Vsak član naše ekipe prispeva svoje edinstvene sposobnosti in bogate izkušnje, pridobljene v dolgih letih dela v kovinski industriji. Čeprav so mizne noge ena naših glavnih proizvodnih usmeritev, naše izkušnje pri izdelavi kovin segajo daleč onkraj tega segmenta. Od majhnih dodatkov do velikih struktur.

Izdelujemo ročno in kvalitetno

V središču naše filozofije je prepričanje, da prave kakovosti ni mogoče doseči samo s stroji. Zato je vsak naš izdelek rojen iz kombinacije sodobne tehnologije in tradicionalne obrti. Vsaka mizna noga, polica ali drug izdelek gre skozi roke naših izurjenih obrtnikov, ki so pozorni na popolnost vsake podrobnosti. Pri tem ročnem delu ne gre le za tehniko, gre tudi za ljubezen do obrti in ponos pri ustvarjanju nečesa trajnega in dragoceno.

Naše poslanstvo in zgodovina

Naša pot v proizvodnji kovin se je začela pred tremi leti v majhni delavnici na Slovaškem. Od prvih idej, preko neštetih ur, porabljenih za oblikovanje izdelkov in izboljševanje procesov, do danes, ko se ponašamo z najsodobnejšim proizvodnim obratom in odlično ekipo. Vsak korak na tej poti nas je naučil vrednosti natančnega dela, inovativnosti in strasti do naše obrti. Naše poslanstvo ni samo proizvajati izdelke najvišje kakovosti, ampak tudi podpirati slovaško obrtno industrijo in inovacije v kovinski industriji. Svoje delo vidimo kot več kot le železo in orodje – vidimo umetnost in predanost vsakega posameznika, ki prispeva k ustvarjanju našega izdelka.

Zakaj mi?

Lastna proizvodnja

Vse naše izdelke načrtujemo in izdelujemo sami.

Celotno svetovanje

Obvladamo svojo obrt. Imate vprašanja? Skupaj bomo našli rešitev za vsako težavo.

Visoka kvaliteta

Vsak izdelek prestane nadzor kakovosti. Pri nas boste prejeli samo preverjen izdelek.